Ga naar mobiele websiteThe Call Center Company

Referenties

Op deze pagina vind u een aantal van onze referenties. Referenten kunnen op verzoek benaderd worden via ons.

Referentie medewerker T. Kuiper:  "Momenteel ben ik in dienst bij uitzendbureau The Call Center Company. Ik vind het een geweldig goede werkgever, omdat dit bedrijf erg goed met haar personeel omgaat. Je wordt heel goed ingewerkt, krijgt trainingen en je wordt geholpen overal waar dat nodig is. Zo werk je gewoon een stuk prettiger!"

Referentie medewerker N. Bilder:  "Ik was in begin vrij sceptisch om via een uitzendbureau te gaan werken. Ik had altijd vaste banen gehad en een uitzendbureau was voor mij een noodzaak en geen keuze toen ik anderhalf jaar geleden een nieuwe uitdaging zocht. Nu kan ik zeggen dat ik geen betere manier had kunnen hebben om binnen te komen bij een bedrijf dat bij me past en waar ik kan groeien en me thuis voel. Het grote voordeel van TCC is de zeer persoonlijke aanpak. Er wordt moeite gedaan om je te leren kennen en om voor jou een passende functie te vinden. Zo kun je voorkomen dat je constant solliciteert op banen die je in eerste instantie leuk lijken maar die al tegenvallen bij het eerste gesprek. TCC kan goed inschatten of een functie bij je past en dit spaart alle tijd en energie. Als je eenmaal een functie hebt die door jou en TCC uitgezocht is kun je rekenen op bemiddeling en tips bij bijvoorbeeld onderhandelingen over salaris en eventuele trainingen. Er wordt persoonlijk aandacht aan je gegeven door regelmatig even een mail met de vraag hoe het gaat of door even een sms of mail met herinnering aan je uurbriefje. Erg attent! Je kunt altijd terecht bij dezelfde persoon en hierdoor bouw je een band op die in je voordeel kan werken bij verdere samenwerking. Dus kort door de bocht: EEN WIN WIN SITUATIE!"

Referentie Opdrachtgever R. Green:  "Ik heb drie jaar geleden voor het eerst zaken gedaan met The CallCenter Company en in elk geval met groot succes. Of het om tijdelijke invulling van functies in uitzonderlijke situaties gaat, of invulling van meer reguliere functies, ik kan altijd rekenen op uitstekend personeel, geschikt voor de vacature. Dit komt vooral door de kennis op callcenter gebied van The CallCenter Company, waardoor er altijd een uitstekende voorselectie wordt gedaan. Daardoor krijg je alleen maar geschikte kandidaten aangeboden. Ik weet dat ik in de toekomst ook op The CallCenter Company kan rekenen voor het leveren van uitstekend personeel en een goede aansluiting op de behoeftes van mijn callcenter."

Referentie medewerker A. Wormgoor:  "Het lukte even niet om een geschikte baan te vinden omdat ik persé part-time wilde werken i.v.m. onze gezinssituatie. Totdat ik een vacature zag van The Callcenter Company. Na telefonisch inlichtingen bij hun te hebben gevraagd in een gesprek wat meteen "klikte", hebben we een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. In een hele informele sfeer zijn we uiteindelijk tot een overeenkomst gekomen. Nu werk ik inmiddels alweer bijna 4 weken bij een groot bekend Nederlands bedrijf. Maar hier blijft het niet bij. Na 3 weken gewerkt te hebben komt je eigen coach, die je dus ook aangenomen heeft, naar het werk om mee te luisteren met je telefoongesprekken en indien nodig te helpen. Je krijgt zo nodig tips n.a.v. de gesprekken die je met je klanten voert. Ik heb verschillende banen gehad maar de manier waarop ccc. hun mensen begeleidt en blijft coachen nadat je al te werk bent gesteld is voor mij uniek en geeft een zeker gevoel."

Referentie medewerker E. fokker:  "Toen ik net bij The Call Center Company kwam werken had in geen of nauwelijks ervaring met het telefonisch verkopen. Door de professionele persoonlijke caoching van Mieke heb ik geleerd dat telefonisch verkopen erg leuk werk is. The Call Center Company geeft niet alleen professionele coaching en begeleiding maar is persoonlijk ook erg betrokken met haar medewerkers. Op dit moment ben ik werkzaam voor een online verzekeringsbedrijf en maak deel uit van een heel gezellig team samengesteld uit zowel jonge als wat oudere dames en heren. Al met al ben ik een hele ervaring rijker en ben The Call Center Company hier erg dankbaar voor."

Referentie Opdrachtgever P. de Veer:  "The Call Center Company is een organisatie die voor elk doel een passende oplossing heeft of bedenkt. Altijd kwalitatief en gekwalificeerd personeel levert. Als wij The Call Center Company zeggen dan denken wij: Fijne samenwerking, Korte lijnen, Oplossingsgericht en Resultaat als Daad"

Referentie medewerker H. schuit:  "Mijn ervaring met The Call Center Company is zeer positief. Sinds mijn eerste gesprek heb ik meteen een goede en professionele indruk van het bedrijf gehad, en met mijn werkgever Mieke van den Berkmortel is de samenwerking altijd goed en eerlijk. Vooral heeft Mieke twee kenmerken die ik erg belangrijk vind: aandacht en aanwezigheid."

Referentie medewerker J. bos:  "Ongeveer een jaar geleden maakt ik kennis met The Call Center Company. Ik vond ons eerste gesprek gelijk al prettig, omdat Mieke dat op een persoonlijke en warme manier voerde. Ze vroeg wat mijn ervaring was inzake het verkopen van verzekeringen. Zij heeft mij ervan overtuigd dat ik dat ook zou kunnen, hetgeen bewaarheid is. Door haar manier van benaderen gaf ze mij het gevoel dat ik dat zou kunnen. Ik was daar onzeker over en had dat nooit verwacht. Kennelijk had zij dat goed gezien want kort daarna had ik een sollicitatiegesprek en werd gelijk aangenomen. Inmiddels werk ik een jaar bij een professionele verzekeringsmaatschappij en heb het daar goed naar mijn zin. Als Mieke langskomt dan vind ik haar houding zeer betrokken. Zij is altijd geïnteresseerd in hoe het gaat en weet mij op een fijne manier te stimuleren. Ik vind haar professioneel op een warme en betrokken manier."

Referentie Opdrachtgever J. Stoutjesdijk:  "Al jaren werk ik vanuit verschillende bedrijven samen met The Call Center Company. Samenwerken staat centraal. En bestaat uit meedenken in zowel de strategische als operationele invulling van (tele) sales. Het leveren van de juiste mensen op de juiste plekken onder flexibele professionele begeleiding & coaching."

Referentie medewerker R. de Koning:  "Na twaalf jaar bij een landelijk winkelketen gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Wel wilde ik een gerichte stap in mijn carriëre maken en een "vervolgstap" maken. Helaas merkte ik al snel dat veel uitzendbureau's en recruiters meer gericht waren op het snel plaatsen van kandidaten vanwege het bestaande resumé, ze keken minder naar waar ik naartoe wilde. Totdat ik een vacature vond van The Callcenter Company die op zoek waren naar salesprofessionals. Na een kort kennismakingsgesprek per telefoon was de afspraak met Aletta ( recruiter TCC ) snel gemaakt. Het gesprek was ondanks de achterliggende sollicitatie vrij van druk en verliep helder en duidelijk. Wat mij aansprak was de persoonlijke benadering en vraagstelling van wat ook mijn wensen en voorkeuren waren, niet alleen die van de opdrachtgever. Hierdoor was er meteen sprake van een vertrouwensband die zeer uniek is binnen de huidige arbeids- en recuitersmarkt. Het feit dat ons gesprek in plaats van de geplande drie kwartier ruim anderhalf uur duurde zegt eigenlijk al genoeg. Niet alleen tot de sollicitatiegesprekken bij de opdrachtgever toe was er contact, maar ook na mijn indiensttreding, ruim een half jaar geleden nu, is er geregeld contact tussen TCC en mij. Puur gericht om hoe het gaat en wat mijn ervaringen en bevindingen zij. Juist door deze mensgerichte houding bij TCC heb ik mensen uit mijn eigen kennissenkring in contact gebracht met TCC. Ook zij hebben met enthousiasme een nieuwe stap in hun loopbaan gemaakt. Waar kom je dat nog tegen? Dankzij TCC ben ik nu op de juiste plaats bij het juiste bedrijf terechtgekomen. Niet alleen om te kijken wat ik kon en gedaan had, maar door te luisteren naar wat ik wilde!"

Referentie medewerker Y. van Elferen:  "Sinds 2007 werk ik regelmatig voor The Callcenter Company. Dankzij de persoonlijke aanpak en het regelmatige contact weten Mieke en Aletta precies voor welke bedrijven ik toegevoegde waarde heb. Dit geldt voor zowel de interim-opdrachten als voor de (communicatie)trainingen die ik geef en dat alles naar volle tevredenheid."

Referentie Opdrachtgever R. Hoogland:  "Service & doelgerichte Professionals, die enthousiasme en kunde goed weten over te dragen aan mijn account managers, zodat ze direct succesvol kunnen zijn."

Contact opnemen? Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan nemen we contact met u op
In de disclaimer vindt u onze voorwaarden