Ga naar mobiele websiteThe Call Center Company

Werken met ons

The Call Center Company vindt al ruim 7 jaar de juiste professionals voor diverse professionele organisaties binnen de contact center branche.

Wat hebben wij jou als medewerker te bieden?

Wij hebben voor jou interessante banen en bijbanen als callcenter medewerker, klantenservice medewerker en account manager. Leuke interessante callcenter vacatures en accountmanager vacatures met veel doorgroeimogelijkheden, die ook nog eens goed op je cv staan. Ook investeren wij en onze klanten veel in jou als medewerker in de vorm van opleidingen, persoonlijke groei en coaching.

Grote slagingskans

Jouw toekomstige opdrachtgevers kennen we goed. Daardoor kunnen wij een goede inschatting maken welke klanten en welke soort banen bij jouw wensen passen. Hierdoor heb je ook een grote kans op de baan die bij jou past. Je krijgt ook altijd een uitgebreid persoonlijk interview met ons. Jouw persoonlijke wensen willen we leren kennen en daarin investeren we tijd. Daar vinden we dan jouw baan bij!

Goede sollicitatietraining en begeleiding

Iedereen vindt het prettig en belangrijk om goed voorbereid op een sollicitatie gesprek te komen. Wij kennen onze klanten en hun producten zodat we je daar veel over kunnen vertellen. Je krijgt meteen te horen hoe de sollicitatie procedure verder gaat verlopen. Je krijgt van ons ondersteuning, begeleiding en sollicitatietraining tijdens de sollicitatieprocedure, je wordt begeleid en voorbereid op de sollicitatie gesprekken bij onze opdrachtgevers. Tijdens het voortraject zullen we je waar nodig extra training geven en mag je ons trainingsmateriaal gebruiken. Zo ga je goed voorbereid en met een coach achter de hand je gesprek in: een zeker gevoel. Dit geldt zowel voor de customer service vacatures, de klantenservice vacatures, de banen als account manager en de callcenter vacatures.

Snel, flexibel en klantgericht

En ook buiten werktijden zijn we bereikbaar voor onze medewerkers en kandidaten. Je krijgt je gesprek bij jou in de buurt, zodat je niet zo ver hoeft te reizen en we snel kunnen afspreken. Ook krijg je meestal een korte sollicitatieprocedures zodat je snel weet waar je aan toe bent.

Individuele coaching en begeleiding op de werkvloer

Wij zijn voor jou en voor onze klanten op zoek naar een duurzame relatie. Je krijgt bij ons callcenter vacatures, klantenservice vacatures en account manager vacatures waarin je mee kunt groeien met de klant. We vinden het leuk om contact met je te houden en komen regelmatig naar jou en naar onze klanten toe. Ook hebben we voor jou een uitgebreid coachings- en begeleidingstraject. Wij trainen, coachen op commerciƫle vaardigheden, op klachtafhandeling, op servicegerichtheid en op cross selling. Je zult merken dat je hier extra gemotiveerd en gestimuleerd door wordt. Je krijgt van ons hulp waar nodig, en we helpen je om goed ingewerkt te worden en succesvol te zijn in je werk.

Persoonlijk

Je inzet bij ons wordt ook gewaardeerd. Daarom krijg je ook altijd van ons persoonlijke ondersteuning. Omdat wij een stabiele organisatie zijn, heb je met dezelfde contactpersoon te maken. Je kan met al je vragen bij ons terecht, zowel met je persoonlijke uitdagingen als met je werkvragen. Door onze ervaring op callcenter, klantenservice en salesgebied kunnen we met je meedenken en ook advies geven. Als je bij ons in dienst bent zullen we je ook herinneren als je jouw urenbriefje vergeten bent. Wij snappen dat je graag je salaris wilt ontvangen als je gewerkt hebt, ook als je het een keer vergeten bent in te vullen. We zijn er voor jou en voor onze klant!

Contact opnemen? Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan nemen we contact met u op
In de disclaimer vindt u onze voorwaarden
Yvonne van Elferen
trainer, coach en
interim-teammanager
"Sinds 2007 werk ik regelmatig voor The Callcenter Company. Dankzij de persoonlijke aanpak en het regelmatige contact weten Mieke en Aletta precies voor welke bedrijven ik toegevoegde waarde heb. Dit geldt voor zowel de interim-opdrachten als voor de (communicatie)trainingen die ik geef en dat alles naar volle tevredenheid."

Tessa Kuiper: "Momenteel ben ik in dienst bij uitzendbureau The Call Center Company. Ik vind het een geweldig goede werkgever, omdat dit bedrijf erg goed met haar personeel omgaat. Je wordt heel goed ingewerkt, krijgt trainingen en je wordt geholpen overal waar dat nodig is. Zo werk je gewoon een stuk prettiger!"

Bekijk meer referenties...